Sit non

Bedankt voor alle mooie en lieve berichtjes!

in Blogs

In mijn vorige post onthulde ik de titel van het boek dat ik geschreven heb, namelijk: ‘Spin in welk web? Verward na een herseninfarct op mijn 41e’. Bedankt voor alle mooie en lieve berichtjes! 

Met mijn boek geef ik je een inkijkje in mijn leven. Het gaat over mijn leven na een herseninfarct en over de gevolgen van een herseninfarct. Leven met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is het letsel dat je vaak niet aan de buitenkant ziet en waardoor er niet altijd begrip is voor mensen met NAH.

Persoonlijk vind ik het ontzettend belangrijk dat er (nog) meer aandacht komt voor niet-aangeboren hersenletsel en daarom ben ik dit boek gaan schrijven. Ik hoop mensen met mijn boek te inspireren en te laten zien dat je ondanks een herseninfarct nog heel veel kan bereiken; ook al kost het veel geduld, doorzettingsvermogen, liefde en geluk.

Mijn uitgever, JoostKadijk, is hard aan het werk en ook zijn de Boekenmakers, bezig met de proefdruk! En als een boek klaar is, hoort daar natuurlijk een feestelijke lancering bij. Mijn boeklancering is op donderdag 29 februari 2024 om 15.00 uur en vanaf dan is het boek ook voor iedereen te koop. Ik heb er superveel zin in!


herseninfarctlevensmotto

Terug naar overzicht