Mijn boek

'Spin in welk web? Verward na een herseninfarct op mijn 41e'


Het is 26 februari 2019, de dag dat mijn leven compleet verandert. Ik ben 41 jaar en krijg een herseninfarct, zomaar vanuit het niets.

Met mijn boek ‘Spin in welk web? Verward na een herseninfarct op mijn 41e’ geef ik je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Het gaat over mijn leven na een herseninfarct en over de gevolgen van een herseninfarct. Leven met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is het letsel dat je vaak niet aan de buitenkant ziet en waardoor er niet altijd begrip is voor mensen met NAH.

Mijn boek is geen succesverhaal, maar het geeft iedereen inzicht in hoe mijn leven van de één op andere dag is veranderd. Ik omschrijf wat mij is overkomen, wat ik heb gedaan om te komen waar ik nu ben en wat ik nog wel en niet kan. Ik deel persoonlijke en praktische tips en dierbaren komen aan het woord zoals mijn familie, mijn vrienden, mijn yogadocent, mijn ergotherapeut en mijn fysiotherapeuten.

Ik ben niet meer de Miranda van vóór 26 februari 2019 en zal dat ook nooit meer worden. Ik heb geleerd om te gaan met mijn beperkingen en om de dingen te accepteren die ik nog wél kan en het belangrijkste voor mij is om te genieten. Mijn levensmotto is daarom ook:

‘Pluk de dag en denk eraan: echte vrienden zie je niet, die staan achter je!’

Veel plezier met het lezen van mijn verhaal!

Liefs,
Miranda

BESTEL MIJN BOEK

Wie ben ik?

Het is 26 februari 2019, de dag dat mijn leven compleet verandert. Ik ben 41 jaar en krijg een herseninfarct, zomaar vanuit het niets.

Meer weten?