Wie ben ik?

Miranda Hogendoorn


Mijn naam is Miranda Hogendoorn (1978) en woon in IJmuiden precies tussen de duinen en het strand. Wat wil je nog meer?

Ik houd van de zon, het strand, de duinen, lekker uiteten gaan, een boek lezen, naar het theater en de bioscoop gaan, afspreken met vrienden en collega’s en ik geniet van vakanties. Belangrijk in mijn leven zijn mijn ouders en mijn zus.

Mijn loopbaan ben ik begonnen in de advocatuur. Achtereenvolgend heb ik bijna 9 jaar gewerkt bij Rijkswaterstaat en daarna bijna 9 jaar bij het Openbaar Ministerie. In 2018 ben ik teruggegaan naar de advocatuur, maar de advocatuur paste toch niet helemaal bij mij. Eind 2022 ben ik begonnen bij Hersenz als virtual assistent en sinds januari 2023 werk ik ook bij het Bestuursbureau Recreatieschappen Noord-Holland. Twee enorm leuke en verschillende banen en functies!

In februari 2019 werd ik getroffen door een herseninfarct en op deze website vind je uiteraard informatie over mij, maar ook over mijn boek en hoe je deze kunt bestellen, LinkedIn-posts, interviews en je kunt je vragen aan mij stellen.