Quos atque est

‘Echte vrienden zie je niet, die staan achter je!’

in Blogs

In mijn vorige post deelde ik de datum van 29 februari 2024 als datum van mijn feestelijke boeklancering. De komende weken neem ik jullie mee in delen van mijn boek.

Een quote die in mijn boek voorkomt is: ‘Pluk de dag!’ Als je me een beetje kent, weet je dat deze quote al jaren bij mij hoort.

Maar een quote die steeds belangrijker is geworden tijdens en na mijn ziekte, is de quote: 'Echte vrienden zie je niet, die staan achter je'. Deze quote kreeg ik, geschreven op een stukje boomschors, nadat ik uit het ziekenhuis kwam van een dierbare vriendin. En deze quote is voor mij zo ontzettend waar!

Als je ziek bent, weet je pas echt wie en wat er belangrijk is. Je raakt mensen kwijt, maar er ontstaan ook mooie nieuwe vriendschappen en er zijn vrienden en dierbaren die er altijd al waren, maar ook altijd zullen blijven. En al deze mensen om je heen zijn zo enorm belangrijk. Zij geven je kracht als je het nodig hebt en zijn er voor je; ook al zie je ze niet!herseninfarctlevensmotto

Terug naar overzicht