in Blogs

Vandaag, dinsdag 14 mei 2024, is het de Europese Dag van de Beroerte. Er wordt landelijk en internationaal aandacht gevraagd voor het herkennen van een beroerte en wat je moet doen. Beroerte is de verzamelnaam voor een TIA, hersenbloeding en herseninfarct. Ook ik heb een herseninfarct gekregen en hierover heb ik een boek geschreven met de titel “Spin in welk web? Verward na een herseninfarct op mijn 41e.”

Het gaat over mijn leven na een herseninfarct en over de gevolgen van een herseninfarct. Mijn boek is geen succesverhaal, maar het geeft iedereen inzicht in hoe mijn leven van de één op andere dag is veranderd. Ik omschrijf wat mij is overkomen, wat ik heb gedaan om te komen waar ik nu ben en wat ik nog wel en niet kan.

Ben je benieuwd naar mijn boek? Bestel deze dan door het contactformulier in te vullen op mijn website (Contact - Miranda Hogendoorn) of via https://www.readshop.nl/boeken/spin-in-welk-web-9789081950671 of via https://www.bol.com/nl/nl/p/spin-in-welk-web/9300000172073932/
Je mag me natuurlijk ook een PB sturen.

#NAH #herseninfarct #dagvandeberoerte #boek #website #niet-aangeboren-hersenletsel #spin

herseninfarctlevensmotto

Terug naar overzicht