Beatae

Voor mij wordt 2024 een mooi, spannend en uitdagend jaar!

in Blogs

Het jaar 2023 is voorbijgevlogen en de eerste week van januari 2024 zit er ook alweer op. Voor mij bestond 2023 uit het bijwonen van mooie events, meetings, het maken van heerlijke wandelingen, genieten van zonnige vakanties én ik startte een zeer bijzonder project.


Begin 2023 zette ik de eerste stap naar een mooie samenwerking met Birgit Diepstraten op aanraden van Leontine Sitee. Deze samenwerking werd in de tweede helft van 2023 concreet.


Ik had namelijk besloten om een boek te gaan schrijven! En nu, nu zijn de foto’s klaar (met dank aan Shirley Jahn), zijn de teksten klaar, heeft mijn meelezer de puntjes op de i gezet en is de vormgever bezig met het maken van het binnenwerk. Daarna gaat mijn boek naar de drukker en lanceer ik deze op 29 februari 2024.

herseninfarctlevensmotto

Terug naar overzicht