`Hersenz`

in Blogs

De komende weken neem ik jullie mee in delen van mijn boek ‘Spin in welk web? Verward na een herseninfarct op mijn 41e’ dat vanaf 29 februari verkrijgbaar is. Deze post gaat over mijn werk als virtual assistant bij @Hersenz, waar ik in mijn boek ook over schrijf.


Sinds eind 2022 werk ik, naast mijn baan als managementassistent, een paar uur per week voor Hersenz. Zij verzorgen het behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase én voor hun naasten. Het behandelprogramma leert je omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. Ook is er aandacht voor verliesverwerking. Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is een beschadiging aan de hersenen die iemand tijdens zijn of haar leven oploopt als gevolg van een beroerte, ongeluk, harstilstand of hersenaandoening. Mijn herseninfarct valt hier ook onder.


Het team waarmee ik werk, bestaat uit zes ontzettend leuke en gemotiveerde collega’s die allemaal een connectie hebben met NAH. We wonen verspreid over het land en spreken elkaar bijna alleen maar online. Wat heel fijn is, is dat ik mijn eigen werktijden kan bepalen zodat als ik minder energie heb, ik de werkzaamheden op een andere dag kan doen. Het geeft mij vrijheid en flexibiliteit. Bovendien vind ik het enorm leuk en nuttig om dit werk te doen en haal ik er veel energie uit.

Wil jij meer weten over Hersenz? Kijk dan op de website www.hersenz.nl of kijk op https://hersenz.nl/organisatie-in-de-buurt voor een locatie van Hersenz in jouw regio.


herseninfarctlevensmotto

Terug naar overzicht