Dignissimos asperiores distinctio

Wat wordt de titel van mijn boek?

in Blogs

Deze week is een feestelijk maar ook spannende week. Maandag heb ik samen met de collega’s heerlijk geluncht bij @Parck. Dinsdagavond was ik aanwezig bij het Nieuwjaarsevent van de @IMA in het prachtige @Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel te Aalsmeer. Dankjewel @michelbreunesse voor de gastvrijheid, de rondleiding en het heerlijke diner.

Na het diner gaf de voorzitter van IMA Netherlands, (naam Janine vermelden), een presentatie over het programma voor dit jaar en gaf ze aan dat we een donatie gaan doen aan het Erik Scherder Huis (https://www.erikscherderhuis.nl/). Het Erik Scherder Huis is een initiatief van het Daan Theeuwes Fonds en prof. dr. Erik Scherder. Dit huis is opgericht voor jongeren van 16 tot en met 35 jaar met hersenletsel. Het huis is geen woonvoorziening, maar een dagprogramma gericht op de optimaal mogelijke terugkeer in de maatschappij.


Hersenletsel heeft mijn bijzondere aandacht, omdat ik zelf te maken heb met niet-aangeboren-hersenletsel (nah). Bijna vijf geleden, op 26 februari 2019, kreeg ik een herseninfarct. Zoals ik in mijn vorige post al aankondigde, schrijf ik een boek en beloofde ik om de titel te onthullen. Vandaag onthul ik deze en dat vind ik enorm spannend.

De titel van mijn boek is geworden:


‘Spin in welk web? Verward na een herseninfarct op mijn 41e

herseninfarctlevensmotto

Terug naar overzicht