'Mijn boeklancering’

in Blogs

Wauw wat was het donderdag een geweldige dag, de dag van mijn boeklancering in het prachtige Hotel Zuiderduin in @Egmond aan Zee.

De afgelopen periode was een rollercoaster. Van het afronden van de teksten van mijn boek met Birgit, met dank aan Ellemijn als meelezer, tot het maken van de foto's door Shirley, de vormgeving door Wendy, het regelen van alles door @Joost als uitgever tot het drukken van de boeken door Boekenmakers, tot het voeren van prachtige gesprekken met Joost Oostveen en Ingeborg Bauman. Maar als klap op de vuurpijl was donderdag de boeklancering ‘Spin in welk web? Verward na een herseninfarct op mijn 41e’. Ik ben enorm trots op mijn boek!

Wat was dit een bijzondere, mooie en emotionele dag! Iedereen was erbij aanwezig, mijn lieve ouders, mijn zus Helen, familie, vrienden, (oud-)collega's, therapeuten, noem ze maar op. En wat ben ik verwend met prachtige bloemen, planten, chocola, prosecco, cadeaus, kaartjes etc. Bedankt dat jullie allemaal voor mij naar Egmond aan Zee zijn gekomen. Ik heb er van genoten!

In het bijzonder wil ik Hessel en Tanja nog even bedanken voor de fantastische organisatie, Anousha voor het prachtig versieren van de zaal en Shirley voor je fantastische foto’s.


herseninfarctlevensmotto

Terug naar overzicht