in Blogs

Zaterdag, 23 maart 2024, begon met een gezellig radio-interview door Marlenne Schrijver van RTV Seaport. Ze interviewde mij over mijn boek ‘Spin in welk web? Verward na een herseninfarct op mijn 41e’. Dankjewel Paul (readshop) dat je Marlenne getipt hebt over mijn boek. Wil je het interview terugluisteren, dan kan dat via https://www.rtvseaport.nl/live-radio/.

Dinsdag jl. volgde ik een superleuke workshop "instagram stories" van @Marilou Linders en @clubp. Marilou leerde ons de basisfuncties om een nieuwe Story te maken en te bewerken, hoe je tekst, stickers, emoji's en filters kunt gebruiken om je Stories visueel aantrekkelijk te maken. Tot slot ontdekten we manieren om interactie met onze volgers te vergroten door gebruik te maken van polls, vragen stellen en andere interactieve elementen.


Als klap op de vuurpijl is mijn eigen website klaar en daar ben ik enorm trots op!

De website heb ik gebouwd met Daan van Dijk, Martijn Stok en de collega’s van @dudesquare en @tijdvooreenwebsite. Alles over mij, mijn boek, artikelen e.d. kun je vanaf heden vinden op mijn website: www.mirandahogendoorn.nl. Daar vind je ook de informatie waar je mijn boek kan bestellen, maar je kan me ook altijd een berichtje sturen.

#boek #website #nha #nietaangeborenhersenletsel #herseninfarct #lancering #interview #instagram #stories

herseninfarctlevensmotto

Terug naar overzicht