in Blogs

In mijn boek “Spin in welk web, verward na een herseninfarct op mijn 41e’ schrijf ik in hoofdstuk 10 over het baat hebben bij yogalessen.

Ik schrijf over de yogalessen die ik volg bij Roxan Eichhorn van Yogaschool RoxZEN en over de tips en tricks die ik heb gekregen. Zij heeft ook meegewerkt aan mijn boek en het is een aanrader om haar hoofdstuk te lezen.

Na mijn herseninfarct ben ik in april 2019 weer begonnen met yoga. Eerst heb ik privélessen gevolgd omdat ik twijfelde aan wat mijn lijf wel/niet kon, maar sinds december 2019 volg ik weer de wekelijkse lessen. Deze lessen zorgen ervoor dat ik helemaal kan ontspannen en ze geven me rust. De lessen zijn heerlijk en de sfeer in de studio is ook zo fijn. Na de les ga ik nog steeds naar huis, want een kopje thee drinken met de anderen zorgt voor veel prikkels en ik wil het gevoel van zo’n ontspannen les zo lang mogelijk vasthouden. Ik heb geleerd om te genieten en ik kan iedereen yoga aanraden (met of zonder (niet-aangeboren) hersenletsel)!

Ben je nieuwsgierig naar waar ik nog meer over schrijf in mijn boek? Bestel mijn boek dan door mij een pb te sturen of koop mijn boek bij de Readshop in IJmuiden of via de online boekenwinkels (zoals Bol.com, Bruna etc.).


herseninfarctlevensmotto

Terug naar overzicht